Roxanne met haar geadopteerde beagle Sherlock, die ze uit een Spaans asiel haalde.
Volledig scherm
Roxanne met haar geadopteerde beagle Sherlock, die ze uit een Spaans asiel haalde. © Kristof Pieters

Hij was een kerstcadeautje dat koudweg werd gedumpt, maar nu is Sherlock ‘asielhond van het jaar’

Haasdonk/NieuwkerkenIn het Dierencentrum Waasland is de jonge beagle Sherlock verkozen tot ‘asielhond van het jaar’. Niet om zijn uiterlijk, maar wel omwille van het verhaal achter zijn adoptie. Het energieke dier werd door zijn Spaanse baasjes gedumpt nadat hij op Kerstmis vorig jaar als cadeautje was gekocht. Nu mag de jonge pup de eindejaarsfeesten doorbrengen bij zijn nieuwe familie die hem alle liefde geeft.

15 reacties

 • chantal browaeys

  1 jaar geleden
  Ons Emma komt ook uit Spanje en ze is ook even bij een zeer lieve dame geweest voor opleiding; wat zijn we blij met ons meisje ….. een prachtige hond en we zijn nog altijd in kontakt met haar eerste mama
 • Eric De Bel

  1 jaar geleden
  Roxane en Yves, mooie daad van jullie. Veel succes met jullie honden en bij jullie zitten die zeker goed. Groetjes Eric
 • Nancy de Paauw

  1 jaar geleden
  Hartverwarmend verhaal. Het maakt niet uit waar je een hond adopteert, het belangrijkste is dat je hem/haar een warme thuis geeft. En oordeel niet over mensen die je niet kent, ze hebben altijd honden gehad die in de steek gelaten waren door anderen, ook uit België.
 • Ivo Vangeel

  1 jaar geleden
  Hij is er niet meer,maar mijne hond blijft voor altijd,menne maat op 4 pootjes.De vriendschap is in geen geld te betalen.
 • Max Dante

  1 jaar geleden
  Fantastische mensen die een dikke pluim verdienen !
 1. Legendarische cafés Wembley en De Vier Eemers verdwijnen onder de sloophamer: “Men kon er altijd nog terecht voor afzakkertje”
  PREMIUM
  Beveren

  Legendari­sche cafés Wembley en De Vier Eemers verdwijnen onder de sloophamer: “Men kon er altijd nog terecht voor afzakker­tje”

  Het heeft niks met corona te maken, want beide panden stonden al een tijdje leeg, maar er verdwijnen binnenkort wel twee legendarische cafés in Beveren onder de sloophamer. Café Wembley was de eerste zaak waar nachtbrakers tot in de vroege uurtjes aan de toog konden hangen. De Vier Eemers, een verbastering van de Vier Heemskinderen, kende zijn glorieperiode in de jaren zeventig. Een terugblik.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven