Dit beeld gaan we dit jaar moeten missen op de Beverse markt.
Volledig scherm
Dit beeld gaan we dit jaar moeten missen op de Beverse markt. © Kristof Pieters

Het wordt stille eindejaarsperiode: paard Sint-Maarten blijft op stal en geen ijspiste op Grote Markt

BeverenEr zullen dit jaar geen evenementen meer plaatsvinden in Beveren. Door de verstrengde coronamaatregelen is niet alleen beslist om de Sint-Maartenviering volledig af te gelasten, maar er komt ook geen ijspiste op de Grote Markt. Om toch wat licht in deze donkere dagen te brengen, worden wel een aantal sfeeracties gepland zoals projecties op de kerk.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"