De werken aan de N70 zijn begonnen. Het verkeer kan sinds maandagochtend enkel nog richting Beveren rijden.
Volledig scherm
De werken aan de N70 zijn begonnen. Het verkeer kan sinds maandagochtend enkel nog richting Beveren rijden. © Kristof Pieters

Heraanleg N70 uit startblokken, ouderraad vrije school blijft kritisch tegenover ovonde

MelseleDe kop is eraf. Maandagochtend is de langverwachte herinrichting van de N70 in Melsele van start gegaan. De aannemer zal beginnen met de aanleg van twee ovondes. De ouderraad van de OLVG-school blijft echter kritisch tegenover het ontwerp. “Een gewone oversteekplaats met een verkeerslicht voor voetgangers en fietsers was logischer en veiliger geweest”, klinkt het.

 1. Legendarische cafés Wembley en De Vier Eemers verdwijnen onder de sloophamer: “Men kon er altijd nog terecht voor afzakkertje”
  PREMIUM
  Beveren

  Legendari­sche cafés Wembley en De Vier Eemers verdwijnen onder de sloophamer: “Men kon er altijd nog terecht voor afzakker­tje”

  Het heeft niks met corona te maken, want beide panden stonden al een tijdje leeg, maar er verdwijnen binnenkort wel twee legendarische cafés in Beveren onder de sloophamer. Café Wembley was de eerste zaak waar nachtbrakers tot in de vroege uurtjes aan de toog konden hangen. De Vier Eemers, een verbastering van de Vier Heemskinderen, kende zijn glorieperiode in de jaren zeventig. Een terugblik.
 1. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees

 2. Feestvierders vluchten van lockdownfeest als politie aankomt
  Play

  Feestvier­ders vluchten van lockdown­feest als politie aankomt