Het ongeval gebeurde bij Euroports. De activiteiten op het schip werden daarna voor de rest van de dag stilgelegd.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde bij Euroports. De activiteiten op het schip werden daarna voor de rest van de dag stilgelegd. © Kristof Pieters

Havenarbeider levensgevaarlijk gewond bij ongeval op schip

KalloEen havenarbeider is maandagmiddag levensgevaarlijk gewond geraakt bij een ongeval bij Euroports in de Land Van Waaslaan in Kallo.

 1. Ooit kwam Djennah (30) amper rond, nu deelt ze als ‘Budget Brunette’ haar geldtips: “Spoor éérst de kleine lekken op... Ook die kunnen een schip doen zinken”
  PREMIUM

  Ooit kwam Djennah (30) amper rond, nu deelt ze als ‘Budget Brunette’ haar geldtips: “Spoor éérst de kleine lekken op... Ook die kunnen een schip doen zinken”

  “Mijn klanten zijn mensen met een goede job en dito verloning die gewoon verkeerd omspringen met hun budget.” Djenna Van Nieuwenhove (30) werkte de voorbije jaren zélf een flinke schuldenberg weg en is nu ‘financiële coach’ onder de naam Budget Brunette. In haar nieuwe boek ‘Let’s talk money’ gaat ze dieper in op de vele valkuilen. “Vrouwen geven vaak iets te veel uit aan spulletjes voor de kinderen", zegt Djenna, die ons enkele simpele, maar efficiënte tips meegeeft.
  Kruibeke
 2. Hemelse gezangen uit oorlogsgebied: meisjeskoor uit Oekraïne te gast voor reeks benefietconcerten
  PREMIUM

  Hemelse gezangen uit oorlogsge­bied: meisjes­koor uit Oekraïne te gast voor reeks benefiet­con­cer­ten

  Een delegatie van 40 meisjes van het koor Lira en het bandoerista ensemble Zoryanitsa zijn enkele dagen te gast in het Waasland. Ze brengen in Sint-Niklaas en Kieldrecht enkele benefietconcerten ten voordele van de oorlogsslachtoffers in hun thuisland. Voor leerkracht Jan Creve was het een blij weerzien met de koorleiders. “Ze waren hier twintig jaar geleden al eens te gast en met de Broederschool hebben we meerdere keren een tegenbezoek gebracht.”
  Kieldrecht
 3. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.