Yellow Blue SK Beveren speelt dan wel in derde provinciale, de club is berucht om zijn harde kern.
Volledig scherm
Yellow Blue SK Beveren speelt dan wel in derde provinciale, de club is berucht om zijn harde kern. © Foto Pieters

Harde kern Yellow Blue schopt keet

BEVERENEen match tussen Yellow Blue SK Beveren en SK Wachtebeke is zaterdagavond helemaal uit de hand gelopen. Uitgerekend in de week van de fair play waren onder meer jeugdspelertjes getuige van scheldpartijen en duw- en trekwerk tussen rivaliserende supporters. Het clubbestuur plant maatregelen.

 1. Georges Mandjeck (Waasland-Beveren) wil weg van zeventiende plaats: “Belgische competitie is veel zwaarder dan velen denken”
  VOETBAL 1A

  Georges Mandjeck (Waas­land-Beveren) wil weg van zeventien­de plaats: “Belgische competitie is veel zwaarder dan velen denken”

  Puntenloos teruggekeerd uit Sclessin maandagavond, en naar de zeventiende plaats in de rangschikking teruggevallen door het gelijkspel van Cercle Brugge op Beerschot woensdagavond: voor Waasland-Beveren is het geen vruchtbare week geworden. Zaterdag moet er tegen Zulte Waregem geoogst worden om niet opnieuw in het sukkelstraatje te belanden. “Je kan in België elke wedstrijd winnen, maar ook verliezen”, weet inmiddels ook Georges Mandjeck.
 1. Stijn Morand ziet VDK Gent met 1-3 verliezen in halve finale Belgische beker: “Heel knap volleybal gezien”
  VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË VROUWEN

  Stijn Morand ziet VDK Gent met 1-3 verliezen in halve finale Belgische beker: “Heel knap volleybal gezien”

  De eerste halve finale van de Beker van België tussen VDK Gent en Asterix Avo zorgde voor spektakel en emotie. Het was - zoals ze in Holland wel eens zeggen - een heerlijk potje volleybal. Alles zat erin: spanning, wondermooie momenten in verdediging, sensationele blokacties en adembenemende aanvallen. Zo’n wedstrijd verdiende eigenlijk een volle zaal met begeesterde supporters, die van de ene actie naar de andere geslingerd worden.
 2. Hollywood aan de Schelde: Kruibeekse filmmakers bundelen krachten voor kortfilm ’t Loze Vissertje
  PREMIUM
  Rupelmonde

  Hollywood aan de Schelde: Kruibeekse filmmakers bundelen krachten voor kortfilm ’t Loze Vissertje

  Dit najaar zal men ook in de cinema kunnen genieten van de Kruibeekse polders en de getijdenmolen van Rupelmonde. Die vormen namelijk het decor van de kortfilm ’t Loze Vissertje. De prent werd net ingeblikt door Piet Deyaert (32) en Wim Temmerman (48), twee ervaren filmprofessionals uit Kruibeke. Ze vonden niet alleen elkaar onder de kerktoren maar ook heel wat ander talent uit de filmwereld, soms tot eigen verrassing.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"