Joeri Van der Linden kwam dinsdag om het leven bij een zwaar verkeersongeval op de Ketenislaan in Kallo.
Volledig scherm
PREMIUM
Joeri Van der Linden kwam dinsdag om het leven bij een zwaar verkeersongeval op de Ketenislaan in Kallo. © Kristof Pieters/rv

Grote verslagenheid na plotse dood van dokwerker Joeri ‘Joep’ Van der Linden (46): “Een reus van een vent met een gouden hart”

BeverenIn de havenwereld wordt gerouwd om het overlijden van Joeri Van der Linden, een dokwerker met een lange staat van dienst die erg geliefd was bij zijn collega’s. De Beverenaar kwam dinsdag om het leven bij een verkeersongeval in Kallo. Zijn vrienden bij de oud-leiding van Chiro Sint-Joris en de kaartclub reageren eveneens zwaar aangeslagen. “Joep was een steunpilaar. Hij was de eerste die klaar stond om iemand te helpen.”

  1. Tienkoppig Beerschot trekt nipte zege over de streep tegen SK Beveren: “Vanhamel heeft ons gered”
    voetbal challenger pro league

    Tienkoppig Beerschot trekt nipte zege over de streep tegen SK Beveren: “Vanhamel heeft ons gered”

    Beerschot heeft z’n start niet gemist. Tegen SK Beveren kwam het al vroeg in de tweede helft met tien man te staan, maar hield het een 1-0 voorsprong vast. De lucky goal van Matthys bleek het verschil, al was Beerschot met elf man de sterkste ploeg. Beveren-Coach Wim De Decker moest rekenen op een experimenteel middenveld en gaf grif toe dat het zaterdagmiddag niet goed genoeg was.