Joeri Van der Linden kwam dinsdag om het leven bij een zwaar verkeersongeval op de Ketenislaan in Kallo.
Volledig scherm
PREMIUM
Joeri Van der Linden kwam dinsdag om het leven bij een zwaar verkeersongeval op de Ketenislaan in Kallo. © Kristof Pieters/rv

Grote verslagenheid na plotse dood van dokwerker Joeri ‘Joep’ Van der Linden (46): “Een reus van een vent met een gouden hart”

BeverenIn de havenwereld wordt gerouwd om het overlijden van Joeri Van der Linden, een dokwerker met een lange staat van dienst die erg geliefd was bij zijn collega’s. De Beverenaar kwam dinsdag om het leven bij een verkeersongeval in Kallo. Zijn vrienden bij de oud-leiding van Chiro Sint-Joris en de kaartclub reageren eveneens zwaar aangeslagen. “Joep was een steunpilaar. Hij was de eerste die klaar stond om iemand te helpen.”

  1. Retienaar Daan Heymans ruilde Waasland-Beveren voor Serie A-promovendus Venezia: “Deze kans kon ik niet laten liggen”
    Voetbal buitenland

    Retienaar Daan Heymans ruilde Waas­land-Beveren voor Serie A-promoven­dus Venezia: “Deze kans kon ik niet laten liggen”

    Daan Heymans verliet 1A-degradant Waasland-Beveren afgelopen seizoen voor het Italiaanse Venezia. Aanvankelijk met het doel om bovenaan mee te draaien in de tweede klasse, maar de Italianen verzekerden in de finale van de play-offs nog van promotie naar de Serie A. Een droom die werkelijkheid werd voor de 22-jarige Retienaar wiens eerste voorbereidingsweek net afloopt.