De werken starten op het kruispunt van de Melseledijk met de Koolputstraat en Brielstraat.
Volledig scherm
De werken starten op het kruispunt van de Melseledijk met de Koolputstraat en Brielstraat. © Kristof Pieters

Grote verkeershinder verwacht voor heraanleg N450, gemeente legt pendelbussen in tussen Melsele en Kallo

MelseleOp maandag 13 januari gaan in Melsele de lang verwachte maar ook gevreesde wegenwerken aan de N450 van start. De gewestweg gaat meer dan een half jaar dicht en de omleidingsmogelijkheden zijn erg beperkt. In de aanpalende Melselepolder zullen enkel hulpdiensten en lijnbussen toegang krijgen. Omdat De Lijn enkel tijdens de spits zal rijden, gaat de gemeente pendelbussen inleggen tussen Melsele en Kallo.

2 reacties

 • Lies Bracke

  2 jaar geleden
  Beter vooraf nog meer aanpassingen aan de alternatieve polder route gedaan voordat ze een belangrijke verkeer ader zo lang volledig afsluiten. In Nederland legt men vaak een tijdelijke geasfalteerde weg ernaast voor zover mogelijk. Al dat verkeer over landwegen die daar niet op berekend zijn wordt doffe ellende. Stukken uit de weg rijden, putten en hobbels die ontstaan... Ik zie het al gebeuren.
 • Kevin Herreweg

  2 jaar geleden
  Heeft de gemeente rekening gehouden met alle andere werken die gaande zijn en wat voor overlast dit zorgt in de gaverlandwijk?? Werk eerst het 1ne af voor je aan iets anders begint!
 1. Manon Stragier blijft positief na de verloren bekermatch: “Met deze mentaliteit komen er met Asterix Avo nog mooie momenten aan”
  Volleybal Liga A

  Manon Stragier blijft positief na de verloren bekermatch: “Met deze mentali­teit komen er met Asterix Avo nog mooie momenten aan”

  Na de knappe prestaties tegen Thessaloniki en Tchalou heeft Asterix Avo woensdagavond in de Topsporthal bewezen dat er steeds meer progressie zit in het team van trainer-coach Kris Vansnick. Tijdens de kwartfinale van de Belgische beker botste de thuisploeg echter op een ijzersterk VDK Gent. Marlies Janssens maakte deze zomer de overstap van Beveren naar Gent. Ze zette vier ‘killbloks’ neer, scoorde aan zestig procent en ze was goed voor acht aces met haar opslag.