Foto Kristof Pieters
Volledig scherm
© Foto Kristof Pieters

Groen vraagt PFOS-meting in viswater Fort Liefkenshoek

KalloGroen vraagt het gemeentebestuur het water van Fort Liefkenshoek te monitoren op mogelijke PFOS-vervuiling en eist opnieuw een meeneemverbod op zelfgevangen paling. Schepen Kegels wil begin 2022 metingen laten uitvoeren.

 1. Everton Luiz, dé breker van SK Beveren: “Ik speel altijd hard, de ref kan het soms niet appreciëren”
  PREMIUM
  voetbal challenger pro league

  Everton Luiz, dé breker van SK Beveren: “Ik speel altijd hard, de ref kan het soms niet apprecië­ren”

  Everton Luiz speelt al een hele tijd bij SK Beveren en is bezig aan een solide seizoen. Toch zagen we nog geen glimp van de persoonlijkheid van de ervaren Braziliaan. De stevige breker op het Beverse middenveld wou zich immers enkel in het Portugees uitdrukken, om zeker niet misverstaan te worden. Gewapend met een Braziliaanse tolk (obrigado, Danilo) gingen we op zoek naar de mens achter de vele tackles.
 2. Broers Borlée trainen atletiektalenten van Volharding: “Ik zie hen normaal altijd op televisie, maar nu... Waw!”
  PREMIUM

  Broers Borlée trainen atletiekta­len­ten van Volharding: “Ik zie hen normaal altijd op televisie, maar nu... Waw!”

  Hoog bezoek bij de Beverse atletiekclub AC Volharding. Niemand minder dan ‘Belgian Tornados’ Kevin, Jonathan en Dylan Borlée hebben er donderdagavond hun nieuwe ‘spikes’ getest én training gegeven aan het lokale talent. Het bedrijf Runner’s Lab, dat gespecialiseerd is in loopschoenen, wist de broers Borlée te strikken. Dat het bedrijf de Beverse atletiekclub heeft gekozen, is geen toeval.
  Beveren