Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Golf van solidariteit voor ’t Portaal: crowdfunding levert 13.000 euro op

MelseleEen solidariteitsactie voor Wouter Kersschot, de uitbater van het met sluiting bedreigde café ’t Portaal in Melsele, heeft op nog geen 24 uur tijd een recordbedrag van maar liefst 13.000 euro opgeleverd. Met het geld willen vrienden, familie en vaste stamgasten Wouter steunen bij de gerechtskosten en mogelijke verbouwingen.

 1. Rechter beveelt sluiting van café ’t Portaal: “Vervolgd voor geluidsoverlast, maar afgerekend op een verbouwing van de vorige eigenaars”
  PREMIUM
  Melsele

  Rechter beveelt sluiting van café ’t Portaal: “Vervolgd voor geluids­over­last, maar afgerekend op een verbouwing van de vorige eigenaars”

  Het bekende café ’t Portaal in Melsele moet de deuren sluiten. Niet wegens corona, maar wel door een vonnis van de rechtbank van Dendermonde. Dat komt er na een drie jaar aanslepend conflict met een buur. Aanleiding was geluidsoverlast, maar uiteindelijk zijn het niet-vergunde verbouwingswerken van de vorige eigenaars die cafébaas Wouter Kersschot (38) de das omdoen. “Ik ben geruïneerd”, reageert hij aangeslagen. “Tenzij de buur het vonnis niet betekent.”
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.