Burgemeester Marc Van de Vijver aan de maquette in het gemeentehuis.
Volledig scherm
Burgemeester Marc Van de Vijver aan de maquette in het gemeentehuis. © Foto Kristof Pieters

Geen parkeertoren, wel ondergrondse parking én gratis

BEVERENDankzij een maquette in het gemeentehuis kunnen inwoners nu eindelijk ontdekken hoe het nieuwe Administratief Centrum en politiekantoor eruit zal zien. Een parkeertoren op het Gravenplein komt er niet meer, wel een ondergrondse parking die gratis zal zijn.

 1. Vanuit je luie zetel genieten van cocktails gemaakt door de beste bartenders van België: Craftails levert ze vacuümverpakt aan huis
  PREMIUM
  Kruibeke/Antwerpen

  Vanuit je luie zetel genieten van cocktails gemaakt door de beste bartenders van België: Craftails levert ze vacuümver­pakt aan huis

  Genieten van een cocktail na een lange werkweek. Het is iets wat veel mensen missen nu de horeca gesloten is. Sofian (25), Naushad (31) en Yannick (28), drie van de beste bartenders van België, brengen met hun nieuw bedrijf Craftails dé oplossing. Hun topcreaties worden namelijk vacuümverpakt per post thuisbezorgd, inclusief de garnituren en zelfs het rietje.
 2. Paul (67) overleden na fietsongeval: “Een week later waren de werken hier achter de rug geweest”
  Melsele

  Paul (67) overleden na fietsonge­val: “Een week later waren de werken hier achter de rug geweest”

  De fietser die dinsdagmiddag werd aangereden op het viaduct over de E34 in Melsele is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. Het gaat om Paul Soetens (67) uit Melsele, een sociaal bewogen man die zich inzette voor verschillende verenigingen, waaronder fotoclub Prisma 80 waarvan hij secretaris was. Het gemeentebestuur heeft intussen gevraagd om de lichtenregeling op de gevaarlijke verkeerswisselaar aan te passen.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen