Intussen is er wel een strook asfalt aangebracht om tijdelijk éénrichtingsverkeer toe te laten.
Volledig scherm
Intussen is er wel een strook asfalt aangebracht om tijdelijk éénrichtingsverkeer toe te laten. © Kristof Pieters

Geen aanpassing van fasering werken N70 nadat ook in rest van werfzone vervuiling van grondwater is vastgesteld

MelseleAWV zal geen nieuwe fase opstarten van de werken op de N70 in Melsele. Bijkomend onderzoek heeft aangetoond dat ook het grondwater in de resterende fases tussen de Schoolstraat en de Carrefour een overschrijding van de PFOS-norm vertoont. Er zal nu een aanpassing worden aangevraagd van de omgevingsvergunning. Dat zal evenwel zeker nog twee maanden in beslag nemen.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Kris Vansnick (Asterix Avo): “De zes bonuspunten bij de start van de play-offs zijn mooi meegenomen”
  Volleybal liga A

  Kris Vansnick (Asterix Avo): “De zes bonuspun­ten bij de start van de play-offs zijn mooi meegenomen”

  De teerlingen zijn geworpen in de volleyballiga bij de vrouwen. Er moest tot op de laatste speeldag gewacht worden om de definitieve eindrangschikking te bepalen, want tijdens de slotdag stond er nog een duel tussen VC Oudegem en Asterix Avo op het programma. Oudegem won de eerste set, Asterix Avo nam autoritair over en start met zes bonuspunten als koploper aan de play-offs.