Het park van Hof ter Saksen mocht niet op het programma ontbreken.
Volledig scherm
Het park van Hof ter Saksen mocht niet op het programma ontbreken. © Kristof Pieters

Gastvrij Beveren gaat op wandel met nieuwkomers: “Zeker voor herhaling vatbaar!”

BeverenWandelen is in coronatijden de grootste vorm van ontspanning geworden. Gastvrij Beveren deed daarom een oproep naar wandelbuddy’s om met nieuwkomers uit het Rode Kruis opvangcentrum op stap te gaan. Voorbije zaterdag was het eerste wandelevent.

 1. Kris Vansnick grijpt landstitel met Asterix Avo: “Deze finale van de play-offs was zelfs beter dan de bekerfinale”
  Volleybal Liga A vrouwen

  Kris Vansnick grijpt landstitel met Asterix Avo: “Deze finale van de play-offs was zelfs beter dan de bekerfina­le”

  Het gejuich van Asterix Avo duurde tot lang na het laatste fluitsignaal van de play-off-finale in de mooie Tomabelhal van Roeselare. De ontlading was zeer begrijpelijk want de troepen van coach Kris Vansnick hadden net een topprestatie afgeleverd tegen Ladies Volley Limburg. Ze pakten met 3-0 én demonstratievolleybal uit. Dit leunde erg dicht tegen de perfectie aan. In alle spelonderdelen bleek Asterix Avo oppermachtig.
 2. Aanvalster Helena Gilson (As-Tongeren) is de nieuwste aanwinst van Asterix Avo: “Een volgende stap in mijn sportief traject”
  Volleybal vrouwen Liga A

  Aanvalster Helena Gilson (As-Tongeren) is de nieuwste aanwinst van Asterix Avo: “Een volgende stap in mijn sportief traject”

  Op de valreep heeft landskampioen en bekerwinnaar Asterix Avo een overeenkomst bereikt met Helena Gilson. De 21-jarige aanvalster volleybalde bij vicekampioen Jaraco As-Tongeren. “Ze is jong, ambitieus en boordevol talent”, verklaart bestuurslid Katja Batens. “Ze past perfect in de visie van de club. Helena Gilson heeft helemaal het DNA en de kwaliteiten die aansluiten bij het project van Asterix Avo.”
 1. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen

 2. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels