Patrick Bodson toont het nieuwe politiereglement dat aan de ingang van het domein werd uitgehangen.
Volledig scherm
Patrick Bodson toont het nieuwe politiereglement dat aan de ingang van het domein werd uitgehangen. © Kristof Pieters

GAS-boete voor wie overlast veroorzaakt in Fort van Haasdonk: “Geen plek om feestje te bouwen”

HaasdonkSinds de start van de coronapandemie is het Fort van Haasdonk een populaire trekpleister geworden bij jongeren. Zij komen er chillen op de vispontons met alcohol en luide muziek. Dit zorgt voor overlast. Men hoopt nu dat een nieuw politieregelement hier paal en perk aan stelt.

 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 1. Michael (24) keert voor eerste keer terug naar stadion Freethiel sinds hij permanente gehoorschade opliep tijdens voetbalrellen in april: “Ik mag de aftrap geven. Helaas wel met hoorapparaat”
  PREMIUM
  Beveren

  Michael (24) keert voor eerste keer terug naar stadion Freethiel sinds hij permanente gehoorscha­de opliep tijdens voetbalrel­len in april: “Ik mag de aftrap geven. Helaas wel met hoorappa­raat”

  SK Beveren neemt het komend weekend op tegen Lierse. Een bijzondere match, want de incidenten van de match van afgelopen seizoen liggen bij veel supporters nog vers in het geheugen. Een tiental Beverse supporters raakte gewond toen er voetzoekers werden afgevuurd. Michael Meyvis (24) was er het ergst aan toe en liep permanente gehoorschade op. Hij moet nu met een hoorapparaat door het leven. Zondag keert hij voor het eerst terug naar de Freethiel om de aftrap te geven.