Rechts: de dieven werden telkens gefilmd door een bewakingscamera. Links: artistiek directeur Ronny Aelbrecht
Volledig scherm
Rechts: de dieven werden telkens gefilmd door een bewakingscamera. Links: artistiek directeur Ronny Aelbrecht © rv

Figurentheater Vlinders & Co krijgt voor tweede keer inbrekers over de vloer op twee weken tijd: “Terwijl we nu al vechten om te overleven”

BeverenVoor de tweede maal op twee weken tijd heeft het bekende figurentheater Vlinders & Co dieven over de vloer gekregen. De eerste keer werd er werkmateriaal gestolen. Het voorbije weekend gingen de inbrekers met gitaren en een versterker aan de haal. Artistiek leider Ronny Aelbrecht deelde camerabeelden via sociale media om de daders te vinden. “Want zulke kosten kunnen we in deze coronatijden echt wel missen.”

 1. Ooit kwam Djennah (30) amper rond, nu deelt ze als ‘Budget Brunette’ haar geldtips: “Spoor éérst de kleine lekken op... Ook die kunnen een schip doen zinken”
  PREMIUM

  Ooit kwam Djennah (30) amper rond, nu deelt ze als ‘Budget Brunette’ haar geldtips: “Spoor éérst de kleine lekken op... Ook die kunnen een schip doen zinken”

  “Mijn klanten zijn mensen met een goede job en dito verloning die gewoon verkeerd omspringen met hun budget.” Djenna Van Nieuwenhove (30) werkte de voorbije jaren zélf een flinke schuldenberg weg en is nu ‘financiële coach’ onder de naam Budget Brunette. In haar nieuwe boek ‘Let’s talk money’ gaat ze dieper in op de vele valkuilen. “Vrouwen geven vaak iets te veel uit aan spulletjes voor de kinderen", zegt Djenna, die ons enkele simpele, maar efficiënte tips meegeeft.
  Kruibeke
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.