Schepen Raf Van Roeyen bij het fietspad in de Gravendreef dat op een zesde plaats staat in de top tien en dit najaar een volledige heraanleg krijgt.
Volledig scherm
Schepen Raf Van Roeyen bij het fietspad in de Gravendreef dat op een zesde plaats staat in de top tien en dit najaar een volledige heraanleg krijgt. © Kristof Pieters

Fietsverkeer spectaculair toegenomen, tot 70 procent op sommige plaatsen: “Met dank aan verkeersdrukte en wegenwerken”

BeverenFietstellingen tonen aan dat de fiets verder aan populariteit wint in Beveren. De toenemende verkeersdruk en de vele wegenwerken zorgen ervoor dat steeds meer inwoners de auto ruilen voor de fiets. Aan de hand van tellingen op een vijftigtal locaties zijn de verschillende fietsstromen in kaart gebracht.

  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!