Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Femma Melsele viert 90-jarig bestaan

MelseleIn Hotel Van der Valk Beveren heeft Femma Melsele vrijdag haar 90-jarig bestaan gevierd. Zo’n 65-tal leden schoven de benen onder tafel voor een feestmaal.

 1. Waterbus zet 2 miljoenste reiziger in de bloemetjes: “Volgend jaar beslissen over bijkomende haltes”
  Kruibeke/Beveren

  Waterbus zet 2 miljoenste reiziger in de bloemetjes: “Volgend jaar beslissen over bijkomende haltes”

  Katrien Van Mieghem (49) uit Rupelmonde is in de bloemetjes gezet als 2 miljoenste gebruiker van de Waterbus. Als loketbediende bij bpost maakt ze iedere dag de trip over de Schelde. “Ik heb nooit meer filestress. Integendeel zelfs. Varen is enorm rustgevend, waardoor ik met de glimlach op het werk arriveer”, vertelt ze. De Vlaamse regering buigt zich volgend jaar over bijkomende haltes van het populaire vervoersmiddel.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 3. Uitblinkster Nova Marring tankt vertrouwen in de CEV Cup tegen PAOK Thessaloniki: “Dit was twee sets lang het échte Asterix Avo”
  Volleybal Liga A

  Uitblink­ster Nova Marring tankt vertrouwen in de CEV Cup tegen PAOK Thessaloni­ki: “Dit was twee sets lang het échte Asterix Avo”

  Met Eline Van Elsen in de basisopstelling begon Asterix Avo aan de terugwedstrijd van de CEV Cup tegen PAOK Thessaloniki. Geen Helena Gilson wegens griep, geen Bente Deckers, toch aanwezig, wegens een lichte hersenschudding. Wel een huizenhoge strijdlust en veel morele ondersteuning voor Laura Overwater die om zeer dringende familiale redenen naar Nederland moest terugkeren.