Het lichaam van David Polfliet (42) werd vorig weekend gevonden in een park in Beveren.
Volledig scherm
PREMIUM
Het lichaam van David Polfliet (42) werd vorig weekend gevonden in een park in Beveren. © Gregory Van Gansen / Photo News

Familie van vermoorde David vindt het te vroeg om standpunt in te nemen over homohaat: “Niet vooruitlopen op het onderzoek”

BeverenDe familie van David Polfliet (42), de homoseksuele man die afgelopen zaterdag in een park in Beveren om het leven werd gebracht, roept op tot sereniteit en vindt het te voorbarig om al een standpunt in te nemen over homohaat. “Gaybashing is een groot maatschappelijk probleem en een debat hierover moet zeker gevoerd worden, maar laat ons wel eerst de resultaten van het onderzoek afwachten”, zegt hun advocaat Laurent De Clercq. 

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.