Fiesta Europa biedt specialiteiten aan uit alle hoeken van Europa.
Volledig scherm
Fiesta Europa biedt specialiteiten aan uit alle hoeken van Europa. © Kristof Pieters

Europese marktkramers brengen vakantiegevoel naar Beveren

Fiesta Europa, het gekende bonte gezelschap van rondtrekkende internationale marktkramers, heeft opnieuw zijn tenten opgeslagen op de Grote Markt van Beveren. Zo’n 30-tal standhouders uit alle hoeken van Europa zal er nog tot zondag de specialiteiten van hun land of regio aan de man brengen.

0 reacties

 1. Schoenmaker Frans (79) lapt zijn laatste laarzen: “Na 135 jaar familietraditie is er geen opvolging meer”
  PREMIUM
  Melsele

  Schoenma­ker Frans (79) lapt zijn laatste laarzen: “Na 135 jaar familietra­di­tie is er geen opvolging meer”

  Eind december sluit een monument in Melsele de deuren. Schoen- en gareelmakerij Van der Meiren houdt na drie generaties op te bestaan. Heel wat klanten van binnen en buiten de gemeente kwamen bij schoenmaker Frans om de levensduur van een paar lievelingsschoenen nog wat te rekken. “Iets wat steeds moeilijker werd”, vertelt Frans. “Het overgrote deel van de confectieschoenen is niet meer gemaakt om lang mee te gaan.”
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.