Directeur Richard Meersschaert, voorzitter Jan-Frans Mulder en ondervoorzitter Stany De Rechter mochten samen het nieuwe logo van EGTS Linieland onthullen.
Volledig scherm
Directeur Richard Meersschaert, voorzitter Jan-Frans Mulder en ondervoorzitter Stany De Rechter mochten samen het nieuwe logo van EGTS Linieland onthullen. © rv

EGTS Linieland van Waas en Hulst viert tienjarig bestaan met onthulling van nieuw logo

Beveren/Sint-Gillis-Waas/StekeneHet is tien jaar geleden dat EGTS Linieland van Waas en Hulst in onze regio boven de doopvont werd gehouden. Naar aanleiding hiervan werd door voorzitter Jan-Frans Mulder en ondervoorzitter Stany De Rechter een nieuw logo onthuld.

 1. Lokerse oud-bakker Eddy in de bres voor beroepsgenoten als voorzitter Bakkers Vlaanderen: “Opleg van tienduizenden euro’s op energiefactuur geen uitzondering”
  PREMIUM
  Lokeren

  Lokerse oud-bak­ker Eddy in de bres voor beroepsge­no­ten als voorzitter Bakkers Vlaanderen: “Opleg van tienduizen­den euro’s op energiefac­tuur geen uitzonde­ring”

  Na dertig jaar brood bakken liet Eddy Van Damme (52) begin dit jaar zijn bakkerij op Heiende in Lokeren over aan zoon en schoondochter. In zijn nieuwe rol als voorzitter en spreekbuis van Bakkers Vlaanderen moet hij zijn oud-collega’s door een ongeziene energiecrisis loodsen. “Als de politiek niks onderneemt, dreigen heel wat bakkerszaken straks de deuren te moeten sluiten.”
 2. Worstelaar Harry Van Landeghem 50 jaar na deelname aan Olympische spelen benoemd tot ereburger van Kruibeke: “Alleen jammer dat aanslag op Israëlische atleten toen alles overschaduwde”
  PREMIUM
  Kruibeke

  Worstelaar Harry Van Landeghem 50 jaar na deelname aan Olympische spelen benoemd tot ereburger van Kruibeke: “Alleen jammer dat aanslag op Israëli­sche atleten toen alles overscha­duw­de”

  Harry Van Landeghem (73) is door de gemeenteraad benoemd tot ereburger van Kruibeke voor zijn unieke carrière als worstelaar. De titel valt niet toevallig samen met de 50ste verjaardag van de Olympische Spelen in München waar hij als worstelaar op de mat stond. “Ik ben dankbaar voor de ervaring maar herinner me toch vooral de aanslag op de Israëlische atleten. Enkele van die jongens waren een paar jaar eerder nog hier te gast geweest.”
 3. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.