Directeur Richard Meersschaert, voorzitter Jan-Frans Mulder en ondervoorzitter Stany De Rechter mochten samen het nieuwe logo van EGTS Linieland onthullen.
Volledig scherm
Directeur Richard Meersschaert, voorzitter Jan-Frans Mulder en ondervoorzitter Stany De Rechter mochten samen het nieuwe logo van EGTS Linieland onthullen. © rv

EGTS Linieland van Waas en Hulst viert tienjarig bestaan met onthulling van nieuw logo

Beveren/Sint-Gillis-Waas/StekeneHet is tien jaar geleden dat EGTS Linieland van Waas en Hulst in onze regio boven de doopvont werd gehouden. Naar aanleiding hiervan werd door voorzitter Jan-Frans Mulder en ondervoorzitter Stany De Rechter een nieuw logo onthuld.

 1. Politiezone Kruibeke/Temse start rekruteringscampagne: “Onze grootste bekommernis vandaag is de combi’s gevuld krijgen”
  Temse/Kruibeke

  Politiezo­ne Kruibeke/Temse start rekrute­rings­cam­pag­ne: “Onze grootste bekommer­nis vandaag is de combi’s gevuld krijgen”

  De politie van Kruibeke en Temse wil zestien nieuwe medewerkers aanwerven. Als eerste politiezone in de regio zal er gebruik worden gemaakt van een nieuwe selectieprocedure waarbij men zelf actief kandidaten kan rekruteren. En dat is nodig, want de voorbije jaren is er geen instroom meer. “Door het structureel tekort aan agenten rijden er in het weekend slechts twee in plaats van drie ploegen op de baan”, zegt korpschef Wim Pieteraerens.
 2. Dirk Scheers (Asterix Avo Beveren): “Op termijn de Ligaploeg en de rest dichter bij elkaar te krijgen”
  VOLLEYBAL

  Dirk Scheers (Asterix Avo Beveren): “Op termijn de Ligaploeg en de rest dichter bij elkaar te krijgen”

  De volleybalclub van Asterix Avo Beveren mag men eigenlijk vanuit twee kanten benaderen. Er is de Ligaploeg, trekpleister en uithangbord vol met nationale en internationale uitstraling. Daarnaast heb je alle andere teams van de Beverse vereniging. De sportbeleving kon niet duidelijker zijn tijdens de coronacrisis. De Ligacompetitie werd verder gezet. Het topteam van Asterix Avo won de beker en haalde de Belgische titel. Alle overige ploegen lagen stil of moesten oplossingen zoeken om hun hobby voort te zetten.
 3. Dynamische led-verkeersborden voor zone 30 en 50: “Bestuurders soms onwetend in overtreding”
  Kruibeke

  Dynamische led-verkeers­bor­den voor zone 30 en 50: “Bestuur­ders soms onwetend in overtre­ding”

  De gemeenteraad van Kruibeke heeft beslist om verkeersborden die de zone 30 en zone 50 aanduiden te vervangen door dynamische borden met ledverlichting. Het gaat om een voorstel van Antoine Denert dat met een wisselmeerderheid werd goedgekeurd. Keerzijde van de medaille is evenwel het kostenplaatje: een kwart miljoen euro. Er is nu beslist om een selectie te maken van de plaatsen waar dit het meeste is aangewezen.