Wim Van Gerwen van de dienst lokale economie, schepen Filip Kegels en marktleider Dries Weekers zijn tevreden met de eerste editie van de Beverse streekmarkt.
Volledig scherm
Wim Van Gerwen van de dienst lokale economie, schepen Filip Kegels en marktleider Dries Weekers zijn tevreden met de eerste editie van de Beverse streekmarkt. © Kristof Pieters

Eerste editie van Beverse streekmarkt is meteen schot in de roos

HaasdonkOp het Pastoor Verwilghenplein in Haasdonk vond zaterdag de eerste Beverse streekmarkt plaats. Veertien lokale standhouders kwamen er hun producten voorstellen en vooral laten proeven. De Beverse brouwers waren bijzonder goed vertegenwoordigd.

 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Miss Tattoo Amber (25) opent eigen studio: “Het stigma is helemaal verdwenen. Jongeren kiezen niet langer kleine tattoo die ze kunnen verstoppen voor mama of papa”
  PREMIUM
  Melsele/Hamme

  Miss Tattoo Amber (25) opent eigen studio: “Het stigma is helemaal verdwenen. Jongeren kiezen niet langer kleine tattoo die ze kunnen verstoppen voor mama of papa”

  Amber Lemey (25) heeft in de Spoorweglaan in Melsele de deuren geopend van haar eigen tattoostudio. Met Moonchild Tattoos maakt ze al op jonge leeftijd haar droom waar. Amber werd eerder dit jaar ook al verkozen tot Miss Tattoo Belgium. “Dat heeft mijn zelfvertrouwen wel een boost gegeven. Ik wou vooral de boodschap delen dat ook vrouwen met een maatje meer mooi staan met een tatoeage.”