Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Dronken bestuurder maakt brokken in Grote Heidestraat

BeverenEen dronken bestuurder heeft zaterdagavond rond 23.30 uur flink wat brokken gemaakt in de Grote Heidestraat in Beveren. De man miste een scherpe bocht en kwam tegen twee poorten van opritten en een tuinomheining terecht.

  1. Zanger Danzel wint Poolse liedjeswedstrijd: “Het moeilijkste nummer gehouden voor de finale... maar ik breng het geen tweede keer meer”
    Beveren

    Zanger Danzel wint Poolse liedjeswed­strijd: “Het moeilijk­ste nummer gehouden voor de finale... maar ik breng het geen tweede keer meer”

    Bij het Eurovisiesongfestival scoorde België maar weinig punten maar zanger Danzel heeft in Polen wel met verve ons land vertegenwoordigd. Hij won er afgelopen vrijdag de finale van de populaire televisieshow ‘Your face sounds familiar’. Tien weken lang kroop hij in de huid van een andere artiest, van Lenny Kravitz tot Tina Turner. In de finale koos Danzel voor de Poolse ster Czeslaw Niemen. “Zingen in een taal die je niet eens begrijpt, is een aartsmoeilijke opdracht. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost.”