.
Volledig scherm
. © Kristof Pieters

Drie minderjarigen van 16 en 17 jaar opgepakt voor moord op David (42). Daders ook verdacht van andere feiten van gaybashing

In het onderzoek naar de dood van de homoseksuele 42-jarige man van wie het lichaam zaterdag gevonden werd in een park in Beveren, zijn drie verdachten opgepakt op verdenking van moord. Het gaat om drie minderjarige jongeren van 16 en 17 jaar uit Beveren en Antwerpen. Ze lokten de man in de val via een datingapp. De daders zouden zich eerder ook al schuldig hebben gemaakt aan gaybashing. 

  1. REEKS. 50 jaar blokken van Amelinckx. Bij ‘café Paul’ aan blok 1: “Hier besef je wat écht samenleven betekent”
    PREMIUM

    REEKS. 50 jaar blokken van Amelinckx. Bij ‘café Paul’ aan blok 1: “Hier besef je wat écht samenleven betekent”

    Samen leven, zorgt voor samenhorigheid. En dat geldt zeker in de blokken van Amelinckx. Gedeelde tranen en een gezamenlijke lach, dicht bij elkaar. En zo is het ook voor de vijf bijna onafscheidelijke vrienden Paul D’hondt, Karin Vleminckx, Sandra Dielens, Sarah Schoofs en Ivan De Hauwere. Het beton van de blokken is het cement van hun vriendschap. “Dit is onze plek, bij elkaar, waar we het leven nemen zoals het komt.” Lees meer verhalen van bewoners van de blokken van Amelinckx in ons dossier.