DP World
Volledig scherm
© DP World

DP World verlaagt CO2-voetafdruk met 19 nieuwe hybride containerliften

DoelBij containerbehandelaar DP World zijn 19 nieuwe hybride straddle carriers geleverd om de milieudoelstellingen van het bedrijf te realiseren. Woensdagochtend kwamen 10 van in totaal 19 nieuwe containerliften per schip aan op de Antwerp Gateway terminal aan het Deurganckdok. In november wordt de tweede lading verwacht.

0 reacties

 1. Oudste Jaguar-verdeler ter wereld viert 70-jarig bestaan met bouw nieuw complex: “Atelier nodig voor elektrische voertuigen”
  Beveren

  Oudste Jaguar-verdeler ter wereld viert 70-jarig bestaan met bouw nieuw complex: “Atelier nodig voor elektri­sche voertuigen”

  Aan de Gentseweg in Beveren is de eerste steen gelegd van een nieuw complex voor garage De Ridder, de oudste officiële merkverdeler voor Jaguar wereldwijd. De zaak werd in 1951 opgericht en viert dus haar 70-jarig bestaan. “En met deze investering tonen we dat we ook de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien”, zegt gedelegeerd bestuurder Mannu Meirsman.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.