Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Dodelijk arbeidsongeval bij Antwerp Container Repair: man komt onder zware heftruck terecht

Bij Antwerp Container Repair (ACR) in de Waaslandhaven heeft maandagmiddag een dramatisch arbeidsongeval plaatsgevonden. Een man kwam er onder een zware heftruck terecht en stierf ter plaatse. Het parket heeft een onderzoek geopend. Kort na de feiten raakte een collega-dokwerker betrokken bij een ander verkeersongeval op de E34. De man kende het slachtoffer en was mogelijk nog wat overmand door de emoties.

2 reacties

 • Mel De Keyser

  3 jaar geleden
  Rust in vrede Nico! Je was eem topcollega,vriend en vooral een warm mens! We zullen je missen! Je kwam ook elke dag op het werk de "zwerfkatten" voederen die (met wat hulp van ons) hun thuis hadden gemaakt van de containers die al maanden op de terminal stonden... een goed mens in hart en nieren! ❤ we vergeten je niet maat! Tot ziens
 • Anneke Vliet

  3 jaar geleden
  Verschrikkelijk , woorden schieten te kort heel veel sterkte voor de familie de komende tijd, lieve Yvonne we denken aan je Bob en Anneke
 1. Op zijn 19de kantoor binnengestapt zonder diploma, nu is immomakelaar Johan Krijgsman (36) de grote baas van ERA: “Ik sta veel verder dan ik ooit had gedacht”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Op zijn 19de kantoor binnenge­stapt zonder diploma, nu is immomake­laar Johan Krijgsman (36) de grote baas van ERA: “Ik sta veel verder dan ik ooit had gedacht”

  Johan Krijgsman (36) uit Berlare stapte op 19-jarige leeftijd zonder enig diploma of ervaring het ERA-kantoor van Sint-Niklaas binnen, en is vandaag opgeklommen tot CEO van het vastgoedbedrijf. Een succesverhaal dat afstraalt op Sint-Niklaas, zijn tweede thuis. Met de renovatie van Huis Myle, het herenhuis van Balls & Glory en, wie weet, ooit nog de Salons, wil hij graag mee zijn stempel drukken op de Wase hoofdstad.