Het rechterrijvak richting Gent is over een hele afstand gescheurd en aan het verzakken.
Volledig scherm
Het rechterrijvak richting Gent is over een hele afstand gescheurd en aan het verzakken. © Kristof Pieters

Dertig meter lange scheur in wegdek E17 door verzakking: “Oude infrastructuur kreunt onder combinatie van zware regenval en vriesweer”

Zwijndrecht/BeverenKommer en kwel op de Oosterweelwerf. Nadat er dinsdag een put in de weg werd geslagen ter hoogte van Antwerpen-West is de weg nu opengescheurd in Zwijndrecht. En dit over een lengte van maar liefst dertig meter. De oorzaak: een combinatie van de zware regenval de voorbije week en temperaturen die met het vriespunt flirten.

 1. Drie minderjarigen van 16 en 17 jaar opgepakt voor moord op David (42). Daders ook verdacht van andere feiten van gaybashing

  Drie minderjari­gen van 16 en 17 jaar opgepakt voor moord op David (42). Daders ook verdacht van andere feiten van gaybashing

  In het onderzoek naar de dood van de homoseksuele 42-jarige man van wie het lichaam zaterdag gevonden werd in een park in Beveren, zijn drie verdachten opgepakt op verdenking van moord. Het gaat om drie minderjarige jongeren van 16 en 17 jaar uit Beveren en Antwerpen. Ze lokten de man in de val via een datingapp. De daders zouden zich eerder ook al schuldig hebben gemaakt aan gaybashing.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan