Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Delegatie voetbalclub Waasland-Beveren gaat mee zwerfvuil opruimen in Waaslandhaven

BeverenOp initiatief van de Maatschappij Linkerscheldeoever is er een zwerfvuilactie gehouden in de Waaslandhaven. Een zeventigtal vrijwilligers kwam mee de handen uit de mouwen steken. Niet alleen havenbedrijven waren vertegenwoordigd, maar ook voetbalclub Waasland-Beveren stuurde een delegatie spelers en staf.

 1. “Het Waasland is een prachtige regio, als je het wíl zien”: wielercommentator José De Cauwer toont zijn favoriete plekjes
  PREMIUM
  Waasland

  “Het Waasland is een prachtige regio, als je het wíl zien”: wielercom­men­ta­tor José De Cauwer toont zijn favoriete plekjes

  Het wielerseizoen is achter de rug, dus heeft wielercommentator José De Cauwer opnieuw wat meer tijd om zelf op de fiets te kruipen. De koers heeft zijn hele leven gekleurd en heeft hem op de meest tot de verbeelding sprekende plaatsen in Europa gebracht, maar zijn eigen streek blijft hij enorm waarderen. “Als je maar even de moeite doet om écht te kijken, dan kun je hier heel veel moois zien.” De vijf favoriete plekken van Temsenaar José De Cauwer in zijn Waasland.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Waasland-Beveren trainer Marc Schneider gooide filosofie om in Deinze (0-0): “Team op dit moment niet klaar voor offensieve tactiek”
  Voetbal 1B

  Waas­land-Beveren trainer Marc Schneider gooide filosofie om in Deinze (0-0): “Team op dit moment niet klaar voor offensieve tactiek”

  Waasland-Beveren heeft nog eens de nul kunnen houden. In Deinze lukte dat door onverwacht defensief aan de aftrap te komen. Coach Marc Schneider is een liefhebber van aanvallend voetbal, maar merkte in de eerste zeven wedstrijden van zijn team op dat dat niet tegen elke tegenstander mogelijk is. Aanvallend zag hij weinig, maar de clean sheet werd gekoesterd.