Stef en Joeri baten het CultuurCafé Ter Vesten twee jaar uit. Geen feestje dit keer maar wel een wandelzoektocht waarbij de winnaar een jaar lang gratis mag komen aanschuiven.
Volledig scherm
Stef en Joeri baten het CultuurCafé Ter Vesten twee jaar uit. Geen feestje dit keer maar wel een wandelzoektocht waarbij de winnaar een jaar lang gratis mag komen aanschuiven. © Kristof Pieters

CultuurCafé viert tweejarig bestaan waarvan bijna één jaar in lockdown: “Geen feest, maar wel wandelzoektocht voor onze klanten”

BeverenJoeri Bryssinck en Stef Packolet namen precies twee jaar geleden het CultuurCafé Ter Vesten over. De jonge horecaondernemers hadden natuurlijk nooit gedacht dat ze de helft van de tijd in lockdown zouden zitten. Om het contact met de klanten toch niet te verliezen organiseren ze nu een wandelzoektocht.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbarsting Etna
  Play

  Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbar­sting Etna

 2. Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag
  Play
  Liefde voor Muziek

  Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag