Een verwilderd stukje grond achter de Go!-school aan de Puithoek zal door buurtbewoners en nieuwkomers worden omgevormd tot een sociale moestuin.
Volledig scherm
Een verwilderd stukje grond achter de Go!-school aan de Puithoek zal door buurtbewoners en nieuwkomers worden omgevormd tot een sociale moestuin. © Avansa Waas en Dender

Crowdfunding voor aanleg van een interculturele samentuin in de Puithoek

BeverenBewoners van de wijk Beveren-Zuid en het Rode Kruis opvangcentrum gaan samen aan de slag om een sociale moestuin aan te leggen waar men samen kan tuinieren. Er is een crowdfunding opgestart. Als de kaap van 5.000 euro wordt gehaald, verdubbelt het Streekfonds Oost-Vlaanderen het bedrag.

  1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
    Tweakers

    De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

    Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.