contact karate
Volledig scherm
© contact karate

Contact Karate organiseert internationaal kickbokstornooi in sporthal van KA Beveren

beverenNa een verplichte coronapauze komen op zaterdag 25 en zondag 26 september weer honderden internationale kickboksers afgezakt naar Beveren om te strijden voor een felbegeerde podiumplaats op de jubileumeditie van de ‘Flanders International Kickboxing Cup’. De club organiseert het evenement al voor de veertigste keer.

 1. Van een waterparcours tot shoppen met bubbels: hier geniet jij van 6 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Dendermonde en het Waasland
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van een waterpar­cours tot shoppen met bubbels: hier geniet jij van 6 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Dendermon­de en het Waasland

  Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het Weekend van de Klant. Dan word je bij verschillende zaken als klant in de watten gelegd en kan je genieten van speciale acties tijdens het shoppen. Van een Wibit-waterparcours in Beveren tot shoppen met bubbels in Dendermonde: op deze 6 locaties in Waasland en Dendermonde geniet jij van speciale acties tijdens Weekend van de Klant.
 2. Michael (24) keert voor eerste keer terug naar stadion Freethiel sinds hij permanente gehoorschade opliep tijdens voetbalrellen in april: “Ik mag de aftrap geven. Helaas wel met hoorapparaat”
  PREMIUM
  Beveren

  Michael (24) keert voor eerste keer terug naar stadion Freethiel sinds hij permanente gehoorscha­de opliep tijdens voetbalrel­len in april: “Ik mag de aftrap geven. Helaas wel met hoorappa­raat”

  SK Beveren neemt het komend weekend op tegen Lierse. Een bijzondere match, want de incidenten van de match van afgelopen seizoen liggen bij veel supporters nog vers in het geheugen. Een tiental Beverse supporters raakte gewond toen er voetzoekers werden afgevuurd. Michael Meyvis (24) was er het ergst aan toe en liep permanente gehoorschade op. Hij moet nu met een hoorapparaat door het leven. Zondag keert hij voor het eerst terug naar de Freethiel om de aftrap te geven.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.