contact karate
Volledig scherm
© contact karate

Contact Karate organiseert internationaal kickbokstornooi in sporthal van KA Beveren

beverenNa een verplichte coronapauze komen op zaterdag 25 en zondag 26 september weer honderden internationale kickboksers afgezakt naar Beveren om te strijden voor een felbegeerde podiumplaats op de jubileumeditie van de ‘Flanders International Kickboxing Cup’. De club organiseert het evenement al voor de veertigste keer.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Lindenlaanschool sluit de deuren na forse stijging van aantal coronabesmettingen: “Al 30 positieve gevallen in alle leerjaren op week tijd”
  Beveren

  Lindenlaan­school sluit de deuren na forse stijging van aantal coronabe­smet­tin­gen: “Al 30 positieve gevallen in alle leerjaren op week tijd”

  Burgemeester Marc Van de Vijver heeft beslist om de Lindenlaanschool gedurende één week te sluiten. Aanleiding is een zorgwekkende corona-uitbraak. Er zijn nu al ruim dertig positieve gevallen in zowat alle leerjaren. Enkel de kleuterafdeling blijft voorlopig wel open. “We hebben geen andere keuze, want ook leerkrachten beginnen uit te vallen.”
 1. “Het Waasland is een prachtige regio, als je het wíl zien”: wielercommentator José De Cauwer toont zijn favoriete plekjes
  PREMIUM
  Waasland

  “Het Waasland is een prachtige regio, als je het wíl zien”: wielercom­men­ta­tor José De Cauwer toont zijn favoriete plekjes

  Het wielerseizoen is achter de rug, dus heeft wielercommentator José De Cauwer opnieuw wat meer tijd om zelf op de fiets te kruipen. De koers heeft zijn hele leven gekleurd en heeft hem op de meest tot de verbeelding sprekende plaatsen in Europa gebracht, maar zijn eigen streek blijft hij enorm waarderen. “Als je maar even de moeite doet om écht te kijken, dan kun je hier heel veel moois zien.” De vijf favoriete plekken van Temsenaar José De Cauwer in zijn Waasland.