Circus Barones
Volledig scherm
© Circus Barones

Circus Barones haalt ‘Surprise’ naar Beveren, en jij kan gratis duoticket winnen

Het rondreizende Circus Barones komt met de nieuwe show ‘Surprise’ naar Beveren. Het circus strijkt vandaag neer op het Gravenplein en brengt ook nog voorstellingen op vrijdag, zaterdag en zondag.

0 reacties

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Emotionele Heltne Nilsen koestert nog hoop op redding van Waasland-Beveren: “Hopelijk krijgen we nog een mirakel”
  Voetbal Eerste klasse A

  Emotionele Heltne Nilsen koestert nog hoop op redding van Waas­land-Beveren: “Hopelijk krijgen we nog een mirakel”

  Na affluiten keken heel wat spelers van Waasland-Beveren een tijdlang verweesd voor zich uit, met de krent op de grasmat. De 3-4-nederlaag tegen Kortrijk had niet gehoeven - de thuisploeg herviel in de fouten die het al heel het seizoen parten speelt - maar kwam ongemeen hard aan. Als Moeskroen ook maar één punt haalt, is het over en out voor de Leeuwen. Een emotionele Sivert Heltne Nilsen (29) stond met tranen in de ogen de pers te woord.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?