Bas Bogaerts
Volledig scherm
© Bas Bogaerts

Cipier betrapt bij binnensmokkelen van drugs in gevangenis van Beveren

BeverenIn de gevangenis van Beveren is deze week een cipier opgepakt die drugs binnensmokkelde. De politie trof zowel in zijn kledinglocker als bij hem thuis verdovende middelen aan.

 1. Mathias Smet (Svelta Melsele) blikt terug op eerste luik van de competitie: “De elf punten sinds mijn komst zijn er drie te weinig”
  voetbal derde nationale A

  Mathias Smet (Svelta Melsele) blikt terug op eerste luik van de competitie: “De elf punten sinds mijn komst zijn er drie te weinig”

  Het nieuwe seizoen bracht weinig soelaas voor Svelta Melsele. Drie keer gewonnen in zestien wedstrijden en het slechtste doelpuntensaldo van de reeks. Als voorlaatste de winterstop in. Maar cijfers zeggen ook niet alles. Dus, vandaar: de heenronde van Svelta door de ogen coach Mathias Smet. “We hebben minder gekregen dan we verdienden.”
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.