Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Chauffeur verliest controle bij slip op natte wegdek op E17 en gaat over de kop

HaasdonkEen auto met Nederlandse nummerplaat is zondagavond over de kop gegaan op de E17 richting Antwerpen ter hoogte van de afrit Haasdonk. De twee inzittenden raakten hierbij lichtgewond.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Villa Belvedere heropent deuren na verhuis: “Volgeboekt na één mailtje naar onze klanten”
  PREMIUM
  Beveren

  Villa Belvedere heropent deuren na verhuis: “Volgeboekt na één mailtje naar onze klanten”

  Het Italiaans restaurant Villa Belvedere kan tevreden terugblikken op een succesvol openingsweekend. De zaak moest in december de deuren sluiten aan de Gentseweg, maar vond in de vroegere feestzaal Olympia een nieuw onderkomen. “Het was even wennen na 20 jaar”, geeft zaakvoerder Stefano Ruggeri (47) toe. “Maar door zelf te verbouwen, voelt het intussen reeds als thuis aan.”
 3. Familie van Paul (39) blijft met veel vragen achter na dodelijk ongeval: “Hij kende die weg, het was zijn vaste route naar het werk”
  PREMIUM
  Zwijndrecht

  Familie van Paul (39) blijft met veel vragen achter na dodelijk ongeval: “Hij kende die weg, het was zijn vaste route naar het werk”

  De familie van Paul Muresan is nog altijd in shock na het dramatische ongeval waarbij de 39-jarige man om het leven kwam. Op de nieuwe verbindingsweg naast de E34 kwam hij zondagavond frontaal in aanrijding met een tegenligger. “Wanneer Paul niet aan de slag was in de haven, ging al zijn tijd naar zijn gezin. Zijn dochters Maya en Anna waren zijn oogappels”, getuigt zijn zus Alexandra.