Brouwers Jordi Bruynseels en Pieter De Bock
Volledig scherm
Brouwers Jordi Bruynseels en Pieter De Bock © Kristof Pieters

Brouwerij de Bock scoort met twee zilveren medailles op internationale biercompetitie: “Terwijl we nog maar twee bieren in het gamma hebben”

BeverenDe Beverse brouwerij De Bock is tweemaal in de prijzen gevallen op de Brussels Beer Challenge, een jaarlijkse internationale bierwedstrijd waarin gestreden wordt om de titel van het beste bier. De Bock nam twee keer zilver mee naar huis.

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Portret van Dean (4), de immer vrolijke kleuter: “Eén dag zat hij op deze school, maar hij had al beste maatjes”
  Play
  PREMIUM
  Verrebroek/Meerdonk

  Portret van Dean (4), de immer vrolijke kleuter: “Eén dag zat hij op deze school, maar hij had al beste maatjes”

  Ongeloof, afschuw en vooral enorm veel machteloosheid. Dat zijn de overheersende gevoelens bij iedereen die de kleine Dean Verberckmoes (4) heeft gekend. Buren, kennissen en school omschrijven hem als een kind dat vrolijk door het leven stapte. “Ik zie het ventje nog staan, altijd lachen en zwaaien.” Een kort leven, dat een abrupt einde kende toen Dave De Kock op de proppen kwam.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.