Op camerabeelden is te zien hoe G.P. met witte vrachtwagen de groene truck in de berm drumt, waar die op een haar na een groot verkeersbord mist.
Volledig scherm
PREMIUM
Op camerabeelden is te zien hoe G.P. met witte vrachtwagen de groene truck in de berm drumt, waar die op een haar na een groot verkeersbord mist. © rv


KIJK.“Waanzinnig, en dat voor iemand die al veroordeeld werd voor dodelijk ongeval!”: beelden van verkeersagressie leveren trucker rijverbod op

BeverenEen truckchauffeur is veroordeeld tot een half jaar rijverbod na een extreem geval van verkeersagressie op de R2 in Beveren. Op (schokkende) videobeelden is te zien hoe de chauffeur een andere trucker honderden meters lang niet liet invoegen op de snelweg, waardoor die zich bijna te pletter reed. De bewuste chauffeur was niet aan zijn proefstuk toe en dat maakte de rechter hem ook heel erg duidelijk. Bekijk hieronder ook de schokkende videobeelden.

 1. Ouders jeugdspelers KSVE Bazel in de bres voor zieke Ayoub (6): “Zijn leven in isolement is moeilijk. Hij doet niets liever dan ravotten met vrienden”
  PREMIUM
  Bazel/Temse

  Ouders jeugdspe­lers KSVE Bazel in de bres voor zieke Ayoub (6): “Zijn leven in isolement is moeilijk. Hij doet niets liever dan ravotten met vrienden”

  Enkele ouders van jeugdvoetballers bij KSVE Bazel organiseren dit weekend een benefiet voor Ayoub (6) uit Temse. Bij de jongen werd vorig jaar leukemie vastgesteld. Hierdoor leeft hij al maanden in isolement. “Met dit benefiet willen we zowel Ayoub als zijn ouders een hart onder de riem steken en hen financieel ook wat ruggensteun bieden”, klinkt het.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.