Op camerabeelden is te zien hoe G.P. met witte vrachtwagen de groene truck in de berm drumt, waar die op een haar na een groot verkeersbord mist.
Volledig scherm
PREMIUM
Op camerabeelden is te zien hoe G.P. met witte vrachtwagen de groene truck in de berm drumt, waar die op een haar na een groot verkeersbord mist. © rv


KIJK.“Waanzinnig, en dat voor iemand die al veroordeeld werd voor dodelijk ongeval!”: beelden van verkeersagressie leveren trucker rijverbod op

BeverenEen truckchauffeur is veroordeeld tot een half jaar rijverbod na een extreem geval van verkeersagressie op de R2 in Beveren. Op (schokkende) videobeelden is te zien hoe de chauffeur een andere trucker honderden meters lang niet liet invoegen op de snelweg, waardoor die zich bijna te pletter reed. De bewuste chauffeur was niet aan zijn proefstuk toe en dat maakte de rechter hem ook heel erg duidelijk. Bekijk hieronder ook de schokkende videobeelden.

 1. Wim De Decker maakt zich met SK Beveren op voor thuismatch die er geen is: “Zou hallucinant zijn moesten we als enige op kunstgras moeten spelen”
  voetbal challenger pro league
  1

  Wim De Decker maakt zich met SK Beveren op voor thuismatch die er geen is: “Zou halluci­nant zijn moesten we als enige op kunstgras moeten spelen”

  SK Beveren geraakte zondagavond niet verder dan een 2-2-gelijkspel op bezoek bij de U23 van Standard. De Leeuwen keken zelfs het grootste deel van de wedstrijd tegen een achterstand aan en dus had coach Wim De Decker achteraf een dubbel gevoel. Nu vrijdag kan hij met z’n team het een en ander rechtzetten in de uitwedstrijd tegen de beloften van KRC Genk... op de Freethiel.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.