Volledig scherm
© Kristof Pieters

Boete als er te weinig parkeerplaatsen zijn bij appartementsgebouw

Projectontwikkelaars kunnen voortaan beboet worden als ze niet het nodig aantal parkeerplaatsen voorzien bij een appartementsgebouw. De gemeente Beveren heeft hiervoor een nieuw belastingsreglement in het leven geroepen. Per ontbrekende parkeerplaats kan nu 12.000 euro worden aangerekend.

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Het had met een fraaie winterbar moeten zijn, maar het werd met een foodtruck: “Ik had me de start van mijn horeca-avontuur wel anders voorgesteld”
  PREMIUM
  Bazel

  Het had met een fraaie winterbar moeten zijn, maar het werd met een foodtruck: “Ik had me de start van mijn horeca-avon­tuur wel anders voorge­steld”

  Op kasteeldomein Wissekerke in Bazel staat al een maand een fraaie tentconstructie opgesteld. Winterbar De Vaart moet door de lockdown echter de deuren gesloten houden. Een horecadebuut in mineur dus voor zaakvoerster Nadia De Wilde. Ze hoopt na Nieuwjaar toch te kunnen starten. Ondertussen heeft ze dan maar noodgedwongen een foodtruck geplaatst.
 1. Groep vriendinnen zit opgesloten in auto met gigantische spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”
  Play

  Groep vriendin­nen zit opgesloten in auto met giganti­sche spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”

 2. Vanaf wanneer is gsm-gebruik in de auto strafbaar?
  Play

  Vanaf wanneer is gsm-ge­bruik in de auto strafbaar?