rampenambtenaar Yves D'Eer en burgemeester Marc Van de Vijver bij een vorige test waarbij op een kaart te zien is hoeveel mensen het bericht ontvangen hebben
Volledig scherm
rampenambtenaar Yves D'Eer en burgemeester Marc Van de Vijver bij een vorige test waarbij op een kaart te zien is hoeveel mensen het bericht ontvangen hebben © Kristof Pieters

Beveren neemt deel aan test BE-Alert

BeverenOp donderdag 6 oktober staat er een nationale test van het alarmeringssysteem BE-Alert op het programma. Een aantal gemeenten waaronder Beveren neemt hieraan deel. Er zijn drie testen voorzien in Haasdonk, Kallo en in de haven.

  1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
    Tweakers

    Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

    Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.