Schepen van feestelijkheden Laura Staut en burgemeester Marc Van de Vijver stelden de nieuwe campagne Vollenbak voor.
Volledig scherm
Schepen van feestelijkheden Laura Staut en burgemeester Marc Van de Vijver stelden de nieuwe campagne Vollenbak voor. © Kristof Pieters

Beveren gaat vollenbak voor een fantastische zomer: “Keuze uit meer dan 120 evenementen en activiteiten”

BeverenDe zomervakantie staat voor de deur en daarvan genieten kan ook dicht bij huis. Onder de slogan ‘Vollenbak Zomer’ heeft de gemeente Beveren voor de eerste keer eens alle activiteiten en evenementen gebundeld. “En dat zijn er in totaal meer dan 120. Voor ieder wat wils dus.”

 1. Vrachtwagen ramt gevel van woning bij draaimanoeuvre: “Vroeger was het een heel rustige buurt, maar sinds anderhalf jaar is de situatie niet meer leefbaar”
  PREMIUM
  Melsele

  Vrachtwa­gen ramt gevel van woning bij draaima­noeu­vre: “Vroeger was het een heel rustige buurt, maar sinds anderhalf jaar is de situatie niet meer leefbaar”

  Op het kruispunt van de Kalishoekstraat en de Dambrugstraat in het centrum van Melsele heeft een vrachtwagen donderdagochtend de gevel van een woning geramd. De schade is aanzienlijk. Voor de bewoners is de maat vol. Ze zijn het omleidingsverkeer van de N70 beu. “Het was hier ooit rustig wonen, maar nu is het onleefbaar geworden”, getuigt slachtoffer Filip Smeets (55).
 2. Inflatie bezorgt budgetcoach Djennah (29) drukke tijden: “Maar op levensstijl valt meestal nog flink wat te besparen”
  PREMIUM
  Kruibeke

  Inflatie bezorgt budget­coach Djennah (29) drukke tijden: “Maar op levens­stijl valt meestal nog flink wat te besparen”

  Djennah Van Nieuwenhove startte twee jaar geleden een eigen praktijk op als budgetcoach. Door de huidige economische crisis komen er steeds meer mensen aankloppen. Betuttelen doet de Budget Brunette niet. “Ik heb namelijk in hetzelfde schuitje gezeten en leren rondkomen met 50 euro per week. Als ervaringsdeskundige probeer ik anderen nu te behoeden voor alle valkuilen.”