Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Bestelwagen gesandwicht tussen twee vrachtwagens: bestuurder op slag dood

HaasdonkBij een zware kop-staartaanrijding op de E17 in Haasdonk is dinsdag een dodelijk slachtoffer gevallen. Het gaat om de Poolse bestuurder van een bestelwagen. Zijn voertuig werd gesandwicht tussen twee vrachtwagens.

 1. Oud-schepen Guy Carpentier (68) overleden: “Heraanleg van N70 was zijn grootste verdienste, maar tegelijk zijn zwanenzang”
  PREMIUM
  Zwijndrecht

  Oud-sche­pen Guy Carpentier (68) overleden: “Heraanleg van N70 was zijn grootste verdienste, maar tegelijk zijn zwanenzang”

  De bekende drankenhandelaar en voormalig schepen Guy Carpentier is woensdag op 68-jarige leeftijd overleden. Hij sukkelde al een tijdje met de gezondheid. Zijn grootste politieke erfenis is zonder twijfel de doortrekking van tramlijn 3. Door technische problemen bij de heraanleg van de N70 kon hij dat electoraal echter niet verzilveren. Dat zette hij na een sabbatical van tien jaar wel ruimschoots recht.
 2. Bibliotheek krijgt onderdak in parochiekerk: “Geen ontwijding nodig en zonder ingrijpende verbouwingen”
  Kallo

  Biblio­theek krijgt onderdak in parochie­kerk: “Geen ontwijding nodig en zonder ingrijpen­de verbouwin­gen”

  Een aannemer is gestart met verbouwingswerken in de kerk van Kallo. De gemeente gaat twee zijbeuken inrichten als bibliotheek. Er kunnen wel nog altijd eucharistievieringen plaatsvinden. Volgens schepen Ingeborg De Meulemeester is het een schoolvoorbeeld van een ideale nevenbestemming. “Hopelijk zorgt dit voor inspiratie voor de vele andere kerken in onze gemeente.”
 1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.