facebook
Volledig scherm
© facebook

Beelden tonen enorme ravage bij DP World na aanvaring kraan

DoelOp sociale media zijn beelden opgedoken van de ravage bij containerbehandelaar DP World na de aanvaring van een havenkraan door een losgeslagen schip. De foto’s laten niks aan de verbeelding over. Van de kraan blijft enkel een hoop verwrongen staal over. Het mag een klein mirakel heten dat er geen gewonden gevallen zijn.

0 reacties

 1. Kruidentuin op binnenkoer Hof ter Saksen prikkelt alle zintuigen: “Vrouwen gingen vroeger zelfs op de tijmbank zitten voor een fris geurtje onderaan”
  PREMIUM
  Beveren

  Kruiden­tuin op binnenkoer Hof ter Saksen prikkelt alle zintuigen: “Vrouwen gingen vroeger zelfs op de tijmbank zitten voor een fris geurtje onderaan”

  Het kasteeldomein Hof ter Saksen heeft er een nieuwe troef bij. Op de binnenkoer van het hoevegebouw werd een zintuigentuin geopend. Bezoekers mogen ze aanraken, ruiken en zelfs proeven. Goed nieuws is er ook voor de oranjerie. Een jaar na de verwoestende brand zal een aannemer deze week starten met de herstellingswerken.
 2. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.