In het bedrijvencentrum De Bock opent in februari een indoor padel en de beheerders zijn ook op zoek naar een kandidaat om een buurtsupermarkt uit te baten.
Volledig scherm
In het bedrijvencentrum De Bock opent in februari een indoor padel en de beheerders zijn ook op zoek naar een kandidaat om een buurtsupermarkt uit te baten. © Kristof Pieters

Bedrijvencentrum De Bock breidt uit met indoor-padel en mogelijk ook buurtsupermarkt

VerrebroekHet bedrijvencentrum De Bock langs de Kieldrechtsebaan in Verrebroek gaat flink uitbreiden. Een bestaande loods wordt verbouwd tot negen nieuwe KMO-units. In een ander deel van het bedrijvencentrum opent in februari een nieuwe indoor-padelbaan. De beheerders zijn ook op zoek naar een kandidaat voor een buurtsupermarkt.

 1. Miguel Vieira staat met Waasland-Beveren voor verplaatsing naar Anderlecht: “In onze situatie telt elk punt”
  VOETBAL 1A

  Miguel Vieira staat met Waas­land-Beveren voor verplaat­sing naar Anderlecht: “In onze situatie telt elk punt”

  Morgen begint al de 23ste speeldag in onze hoogste afdeling. Waasland-Beveren, voorlaatste, trekt naar het Lotto Park in Anderlecht. Sinds de fusieclub in 1A kwam postvatten, kon nog nooit gewonnen worden in het voormalige Vanden Stockstadion, terwijl de paars-witten dit seizoen thuis ook nog niet verloren. Mission impossible? “Statistieken zijn er om uitgewist te worden”, zegt trainer Nicky Hayen.
 1. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

 2. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen