Volledig scherm
© PKM

Autobestuurder in levensgevaar na aanrijding met trein in Waaslandhaven

In de Waaslandhaven in Kallo is afgelopen nacht een autobestuurder zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een trein.

 1. Foorkramer Marco Delforge (52) zet zijn smoutebollenkraam op de oprit: “Niet hetzelfde als de kermis, maar beter dan niks”
  PREMIUM
  Beveren

  Foorkramer Marco Delforge (52) zet zijn smoutebol­len­kraam op de oprit: “Niet hetzelfde als de kermis, maar beter dan niks”

  Het blijven barre tijden voor foorkramers. Nu de coronaregels overal opnieuw verstrengen, ziet het er niet naar uit dat er nog veel kermissen zullen doorgaan. Marco Delforge heeft zijn smoutebollenkraam op de oprit geplaatst. “Ik heb het geluk dat ik vlak langs de N70 woon waar veel passage is. Het was dit of thuis werkloos zitten kniezen.”
 2. Linda sluit na veertig jaar de deuren van haar buurtwinkel: “Enkel forfait moeten geven toen ik mijn teen had gebroken”
  PREMIUM
  Verrebroek

  Linda sluit na veertig jaar de deuren van haar buurtwin­kel: “Enkel forfait moeten geven toen ik mijn teen had gebroken”

  Verrebroek moet eind deze maand afscheid nemen van een ‘monument’ want de buurtwinkel Lardenoit sluit definitief de deuren. Uitbaatster Linda (64) stond maar liefst veertig jaar achter de toonbank. “Ik ga het contact met de klanten missen. Kinderen die hier destijds snoep kwamen kopen, staan hier nu met hun eigen kroost. Dat schept een band.”