Amber Van Moer
Volledig scherm
Amber Van Moer © rv

Amber Van Moer verkozen tot nieuwe Aardbeiprinses

MelseleIn Melsele is Amber Van Moer het voorbije weekend gekroond tot Aardbeiprinses 2021. Ze kan het lintje wel maar een half jaar dragen want in mei volgt al een nieuwe editie van de Aardbeifeesten.

 1. Oosterweelwerken half jaar vroeger klaar dan gepland, Scheldetunnel loopt vertraging op door PFOS
  Zwijndrecht/Linkeroever

  Oosterweel­wer­ken half jaar vroeger klaar dan gepland, Scheldetun­nel loopt vertraging op door PFOS

  De Oosterweelwerken op het grondgebied van Zwijndrecht en Linkeroever zullen minstens 6 maanden sneller klaar zijn dan gepland. Dat heeft Vlaams Minister Lydia Peeters meegedeeld in de commissie Openbare Werken. Tegen de tweede helft van 2024 moet het leed geleden zijn. Dit is wel met uitzondering van de Scheldetunnel. De start van die werken heeft drie maand vertraging opgelopen door de PFOS-problematiek.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.