De fietsbus heeft de kaap van 100.000 passagiers bereikt.
Volledig scherm
De fietsbus heeft de kaap van 100.000 passagiers bereikt. © Havenbedrijf

100.000 gebruikers voor Fietsbus na eerste jaar

De Fietsbus heeft een jaar na de opstart de kaap van 100.000 passagiers bereikt. Werknemers uit de haven kunnen gratis met de fiets op de bus. Bij gebrek aan een noordelijke fietsverbinding tussen beide Scheldeoevers moesten zij tot vorig jaar heel wat extra kilometers trappen.

0 reacties

 1. De Yellow Tigers zetten hun voorbereiding van de ‘Volley Nations League’ in met een oefenwedstrijd in de sporthal van Beveren
  Volleybal

  De Yellow Tigers zetten hun voorberei­ding van de ‘Volley Nations League’ in met een oefenwed­strijd in de sporthal van Beveren

  De Yellow Tigers zijn volop bezig aan de voorbereiding van de ‘Volley Nations League’ die vanaf 25 mei in Rimini (Italië) van start gaat. Dit internationaal toernooi wordt georganiseerd in een grote bubbel met zestien topteams. Een eerste oefenwedstrijd wordt zondag in de sporthal van Beveren afgewerkt tegen de Oranje vrouwen uit Nederland. Coach Gert Vande Broek opteert in samenspraak met de Hollandse ploeg om op twee velden tegelijkertijd te spelen.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 3. Het eerste terras van Bart Foubert, op levensbelangrijke voetbaldag: “Hopelijk feest op terrassen supporterscafés en met glimlach wakker worden onder de tribune van de Freethiel”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas/Beveren

  Het eerste terras van Bart Foubert, op levensbe­lang­rij­ke voetbaldag: “Hopelijk feest op terrassen supporters­cafés en met glimlach wakker worden onder de tribune van de Freethiel”

  Net op de dag dat de horeca mag heropenen, speelt Waasland-Beveren de levensbelangrijke reddingsmatch. Muzikant én operations manager bij Waasland-Beveren Bart Foubert hoeft dan ook niet lang na te denken waar hij zijn eerste terrasje plant. Zijn vijf favoriete adressen.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”