De zes Pajotse gemeenten slaan de handen in mekaar bij de wandelzoektocht 'Schatten van Vlieg'.
Volledig scherm
De zes Pajotse gemeenten slaan de handen in mekaar bij de wandelzoektocht 'Schatten van Vlieg'. © Mozkito

Pajotse gemeenten houden opnieuw zomerwandelzoektocht 'Schatten van Vliegen': "Ideale uitstap voor de hele familie”

De zes Pajotse gemeenten hebben de vierde editie van de zomerwandelzoektocht ‘Schatten van Vliegen’ voorgesteld. In iedere gemeente werd een tocht uitgestippeld, waarbij kinderen op zoek moeten gaan naar een schat.

 1. DURF Vélo gaat nieuwe challenge aan: “Voor elke verkochte sleutelhanger van ‘Boven De Wolken’ fietsen wij 1 kilometer”
  Gooik

  DURF Vélo gaat nieuwe challenge aan: “Voor elke verkochte sleutelhan­ger van ‘Boven De Wolken’ fietsen wij 1 kilometer”

  De mannen achter DURF Vélo (Dieter Thollebeek, Luan Doan en Frederik Adriaenssens) zijn een nieuwe challenge aangegaan voor het goede doel. Ze helpen mee met de verkoop van sleutelhangers ten voordele van ‘Boven De Wolken’, een organisatie die Sterrenkindjes fotografeert. Eerder fietsten ze al 600 kilometer naar Amsterdam en terug voor het goede doel.
 2. Herne geeft negatief advies voor bouw windturbines in Bassilly: “Al staan we wel open voor een gesprek over molens op een andere plaats”
  PREMIUM
  Herne

  Herne geeft negatief advies voor bouw windturbi­nes in Bassilly: “Al staan we wel open voor een gesprek over molens op een andere plaats”

  Het schepencollege van Herne geeft negatief advies aan het windturbineproject in Bassilly. “De hinder zou te groot zijn voor omwonenden”, zegt het gemeentebestuur van Herne. Ook de N-VA-afdelingen van Bever en Herne hadden eerder al hun ongenoegen geuit over het project. Al zet de gemeente de deur wel op een kier voor molens op een andere plaats. Meer over dit onderwerp kun je vinden in ons dossier op HLN.be.
 1. Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun
  Play

  Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona