Politiezone Pajottenland werd getroffen door het virus.
Volledig scherm
Politiezone Pajottenland werd getroffen door het virus. © Screenshot

Onthaalposten politie Pajottenland gaan opnieuw open

Lennik/Pepingen/Gooik/Herne/Bever/GalmaardenVanaf 1 december kunnen de inwoners van Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen weer terecht bij politie Pajottenland. Sinds half november waren de drie onthaalposten van de politiezone gesloten. De reden was een clusterbesmetting binnen het korps.

 1. Alle carnavalisten kijken naar Halle nu feesten in Binche en Aalst afgelast zijn: “Voorbereidingen gaan door alsof carnaval plaats vindt”
  Halle

  Alle carnavalis­ten kijken naar Halle nu feesten in Binche en Aalst afgelast zijn: “Voorberei­din­gen gaan door alsof carnaval plaats vindt”

  Nadat in Aalst het carnaval is afgelast sneuvelt ook in Binche het grote feest. Alle ogen zijn nu gericht op Halle waar normaal eind maart één van de grootste carnavals van België plaats vindt. De knoop zou eind januari doorgehakt worden maar de stad en organisator Halattraction stellen de beslissing uit. Want er is hoop maar ook onzekerheid. “De voorbereidingen gaan door alsof het carnaval doorgaat”, zegt burgemeester Marc Snoeck (Vooruit).
 2. Vijf weekendtips voor Brussel en de rand: van ravotten in binnenspeeltuin tot spannende verhalen rond kampvuur
  PREMIUM
  Brussel en de rand

  Vijf weekend­tips voor Brussel en de rand: van ravotten in binnen­speel­tuin tot spannende verhalen rond kampvuur

  Nog geen plannen komend weekend? Hoewel heel wat evenementen door de coronamaatregelen momenteel nog steeds niet kunnen plaatsvinden, staan er dit weekend toch weer heel wat activiteiten op de agenda. Zo kan je genieten van een vurige circusact, eendjes vangen en je wandelschoenen aantrekken. Wij lijsten enkele activiteiten van komend weekend op.
 3. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.