Archiefbeeld van afgelopen jaar. De lancering van 'Schatten van Vlieg'.
Volledig scherm
Archiefbeeld van afgelopen jaar. De lancering van 'Schatten van Vlieg'. © Mozkito

Gezinnen kunnen deze zomer opnieuw op zoek naar 'Schatten van Vlieg’

PajottenlandSchatten van Vlieg gaat dit jaar opnieuw door in het Pajottenland van 1 juli tot en met 31 augustus in Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen.

 1. Kerkplein en centrum Oetingen dit weekend decor van GP Bolle
  Gooik

  Kerkplein en centrum Oetingen dit weekend decor van GP Bolle

  Op zaterdag 6 augustus zal de top van het wielrennen bij de vrouwen haar opwachting maken in de Gooikse deelgemeente Oetingen tijdens de GP Bolle. Onder meer Julie De Wilde (witte trui in Tour De Femmes), Annemarie Worst, Lucinda Brand, Sanne Cant, Thalita De Jong en Belgisch kampioene Kim De Baat tekenen present. Geen Marianne Vos dit jaar, maar dus wel maar liefst vier ex-wereldkampioenen op de affiche van deze GP Bolle.
 2. Dieven aan de haal met juwelen van in totaal 140.000 euro uit 8 juwelierszaken: “Ze gebruikten telkens de truc van de trouwringen”
  Kortrijk / Brussel / Oudenaarde / Geraardsbergen / Willebroek

  Dieven aan de haal met juwelen van in totaal 140.000 euro uit 8 juweliers­za­ken: “Ze gebruikten telkens de truc van de trouwrin­gen”

  Drie dieven sloegen vorig jaar en begin dit jaar in enkele maanden tijd toe in acht juwelierszaken en één gsm-winkel, verspreid over Vlaanderen. Ze slaagden er in om een groot aantal juwelen te stelen terwijl de uitbater werd afgeleid. In totaal maakten ze zo voor maar liefst 140.000 euro buit aan juwelen.