Drie parochies organiseren processie

 1. Dieven aan de haal met 18 duiven: “Zaten enkele waardevolle prijsbeesten tussen”
  PREMIUM
  Nederhasselt

  Dieven aan de haal met 18 duiven: “Zaten enkele waardevol­le prijsbees­ten tussen”

  Dieven zijn er in de nacht van donderdag op vrijdag in geslaagd om 18 duiven te stelen bij Bert en Raoul Penne uit Nederhasselt. Het gaat vooral om kweekduiven die heel wat waarde hadden, maar ook om enkele duiven die al eerste prijzen behaald hebben bij wedstrijden in binnen- en buitenland. “Ze wisten ongetwijfeld welke dieren ze zochten, hun waarde loopt in de duizenden euro’s”, vertelt Bert.
 2. Duizenden lichtgevende initiatieven dankzij #ZORGVOORLICHT. Kijk wie er in jouw gemeente licht geeft en doe zelf mee!

  Duizenden lichtgeven­de initiatie­ven dankzij #ZORGVOOR­LICHT. Kijk wie er in jouw gemeente licht geeft en doe zelf mee!

  Sinds de aankondiging van de lockdown, steekt Vlaanderen massaal het licht aan. Als teken van hoop en verbondenheid, met de tienduizenden zorgverleners die zich uit de naad werken en met iedereen die het nodig heeft. HLN en VTM NIEUWS worden overspoeld door een warme golf aan initiatieven, goed voor heel veel licht in donkere dagen. Doe ook mee en schrijf je hier in!
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen