David Cane (links) is de buurtbewoners zoals Yvo Reygaerts (rechts) enorm dankbaar voor de hulp en steun. De dader raakte binnen door het achterraam uit de scharnieren te breken.
Volledig scherm
David Cane (links) is de buurtbewoners zoals Yvo Reygaerts (rechts) enorm dankbaar voor de hulp en steun. De dader raakte binnen door het achterraam uit de scharnieren te breken. © Mozkito

David en buren zetten achtervolging in op inbreker, Franse politie kan hem dag later via hun beschrijving inrekenen

De Franse politie heeft een 28-jarige Georgiër gearresteerd die een dag voor zijn arrestatie had ingebroken in Bever. Slachtoffer David Cane kwam oog in oog te staan met de man en ging hem achterna. Ook buurtbewoners konden helpen door de dader te beschrijven. Ze konden hem ook herkennen op foto. “Gelukkig is de samenhorigheid in Bever groot”, zegt Cane.

1 reactie

 • jo vandenberghe

  1 jaar geleden
  Wakkere burgers kunnen veel onheil verhelpen.
 1. Stationsomgeving Herne wordt heringericht: “Het wordt een veilige omgeving waar het aangenaam vertoeven is”
  Herne

  Stationsom­ge­ving Herne wordt heringe­richt: “Het wordt een veilige omgeving waar het aangenaam vertoeven is”

  Op 1 februari starten de herinrichtingswerken aan en rond het station van Herne. Onder meer De Werkvennootschap, het lokaal bestuur Herne en de NMBS slaan de handen in elkaar om de stationsomgeving grondig te vernieuwen. Met een uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen, een ruime fietsenstalling, nieuwe fietspaden en een autovrij stationsplein staan veiligheid en comfort van reizigers en bezoekers centraal.
 2. Vrijwilligers gezocht voor twee vaccinatiecentra in Pajottenland
  Pajottenland

  Vrijwilli­gers gezocht voor twee vaccinatie­cen­tra in Pajotten­land

  De opstart van de vaccinatiecentra in sporthal Koornmolen in Gooik en het gebouw van Royer in Dilbeek zijn volop bezig. Om de werking op alle gebied vlot te laten verlopen wordt er gezocht naar vrijwilligers met verschillende profielen. Het merendeel van het personeel dat noodzakelijk is, dient een medische achtergrond te hebben. Maar daarbuiten hebben ze ook nog logistieke en administratieve ondersteuning nodig .
 1. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

 2. 91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf
  Play

  91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf