Sandra Verweij, woordvoerster van Burgerplatform Respect, samen met de nieuwe pamfletten.
Volledig scherm
PREMIUM
Sandra Verweij, woordvoerster van Burgerplatform Respect, samen met de nieuwe pamfletten. © Mozkito

Burgerplatform Respect verspreidt affiches tegen komst van windmolens: “Ze vormen letterlijk een bedreiging voor onze gezondheid”

Herne/BeverBurgerplatform Respect zet zijn strijd voort tegen de komst van vier windmolens in Silly. De leden verspreiden nu tal van affiches in de gemeenten Herne, Bever en Silly. Daarin willen ze duidelijk maken dat de windturbines een bedreiging voor hun gezondheid vormen. “De windmolens maken infrasoon geluid, en dat vormt een groot probleem”, zegt woordvoerster Sandra Verweij. Lees meer in ons dossier.

1 reactie

 • Dirk Dhaenens

  3 jaar geleden
  Affiches zijn een goed idee, een oproep lanceren om eens een weekje niet bij Colruytgroup te shoppen zou hen sneller doen inzien dat ze moeten stoppen met hun onrealistische en zonder zwaar te worden gesubsidieerd onrendabele investeringen, lees verspilling van overheidssubsidies.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.