Bij het ongeval aan Boskee in Leefdaal kwam een 16-jarige om het leven.
Volledig scherm
Bij het ongeval aan Boskee in Leefdaal kwam een 16-jarige om het leven. © Vertommen

Ouders reageren aangeslagen na ongeval waarbij 16-jarige om het leven kwam: “Jongens hebben ‘s nachts sleutel gepakt en zijn weggereden”

BertemHet is nog steeds onduidelijk wie er aan het stuur zat tijdens het dodelijk ongeval in Bertem zondagochtend waarbij T.S (16) om het leven kwam. Twee minderjarige jongens overleefden de zware crash. De 16-jarige jongen uit Herentals is zwaargewond en kon nog niet verhoord worden. De 17-jarige A.M uit Leefdaal is terug thuis, maar herinnert zich niets van het ongeval. 

 1. Huishoudhulpen klagen moeilijke werkomstandigheden aan bij Dermagne
  Brussel

  Huishoud­hul­pen klagen moeilijke werkomstan­dig­he­den aan bij Dermagne

  De socialistische vakbond ABVV Dienstencheques heeft donderdag een zwartboek afgegeven aan federaal minister van Economie en Werk Pierre-Yves Dermagne (PS). In dat boek kaarten ze via getuigenissen de moeilijke omstandigheden aan waarin huishoudhulpen moeten werken in coronatijden. De vakbond vraagt om de coronamaatregelen voor de sector te verstrengen en om controles uit te voeren zodat de regels worden nageleefd.
 2. Auto met minderjarigen breekt in drie stukken: 16-jarige jongen overleden
  Leefdaal/Sint-Niklaas

  Auto met minderjari­gen breekt in drie stukken: 16-jarige jongen overleden

  In Leefdaal, een deelgemeente van Bertem, is zondagochtend een 16-jarige jongen uit Sint-Niklaas overleden na een zwaar verkeersongeval. Een andere 16-jarige jongen is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis en een 17-jarige uit Leefdaal is lichtgewond. Hij zegt zich niets te herinneren van het ongeval, dus ook niet wie de bestuurder was. De jongens, familie van elkaar, die het ongeval overleefd hebben zouden, samen met een vriend die op bezoek was, met de auto van hun vader hebben gereden.
 1. Indrukwekkende timelapse laat zien hoe slecht sigarettenpeuken zijn voor de natuur
  Play
  Onze Natuur

  Indrukwek­ken­de timelapse laat zien hoe slecht sigaretten­peu­ken zijn voor de natuur

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis